​Psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser

Den Selvejende Institution Midtgården er et behandlingscenter, der tilbyder et midlertidigt botilbud for psykisk syge i Danmark. Behandlingstilbuddet er tilgængeligt for alle folk i Jylland og hele Danmark, men selve centret er beliggende tæt på Esbjerg.

Hos Midtgården står et professionelt team klar til at hjælpe folk væk fra deres psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser. Vi har de rette kompetencer til at give den behandling, som den enkelte patient har brug for. Hos os er du altså i trygge hænder under hele processen.

Bosted til folk med psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser

Det er muligt at bo og opholde sig på Midtgården. Vi tilbyder moderne boforhold og fritidsområder, der kan gavne personer med psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser. Hos os finder du forskellige afdelinger, både enkeltværelser og lejligheder, så der er noget til ethvert behov.

Vi har stor erfaring med behandling af psykisk syge, hvorfor vi lover dig, at vi kan give dig den rette behandling. Ligegyldig hvilken form for psykiatrisk lidelse, der er tale om, står vi klar med åbne arme til at give vores patienter et gladere liv.

Ring til os for nærmere information

Kunne du tænke dig at høre mere om vores behandlingstilbud af psykiske sygdomme, kan du kontakte os til hver en tid. Vi byder altid nye patienter velkomne med en professionel behandling af​ psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser.

Du kan ringe på telefon: 75 17 20 80 eller skrive på e-mail: post@midtgaarden.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage snarest muligt med svar på dine spørgsmål.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den Selvejende Institution Midtgården​

Stenbrovej 2, Sejstrup, 6740 Bramming

CVR: 26856191